İngiltere Lig Kupası Yarı Final maçında Tottenham-Chelsea karşı karşıya geliyor. Saat 22:45’de başlayan mücadele canlı yayınlanıyor. İşte, Tottenham Chelsea canlı izleyebileceğiniz link…

İngiltere Lig Kupası Yarı Final karşılaşması bugün Tottenham – Chelsea maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Tottenham Chelsea maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki beIN SPORTS linki kullanmanız yeterli. İşte Tottenham Chelsea maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

TOTTENHAM-CHELSEA MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

İngiltere Lig Kupası maçları tüm hızıyla devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Tottenham - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TOTTENHAM-CHELSEA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

12 Ocak Çarşamba günü Saat 22:45’de başlayan müsabaka herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

TOTTENHAM-CHELSEA MAÇIN HAKEMİ KİM?

Tottenham - Chelsea İngiltere Lig Kupası Yarı Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmayı hakem A. Marriner yönetecek.

TOTTENHAM CHELSEA MAÇINI ONLİNE İZLE