İngiltere Premier Lig 20. haftanın kapanış maçında Brentford Manchester City karşı karşıya geliyor. Lider Manchester City, Brentford deplasmanından üç puanla dönüp liderliğini sürdürmek istiyor. Brentford Manchester City maçı canlı izle...

Brentford Manchester City, İngiltere Premier Lig 20. hafta maçında Brentford Community Stadı'nda birbirlerinin kozlarını paylaşacak. Bu maçı D. Coote yönetecek.

Brentford Manchester City maçı canlı yayın ekranına gitmek için tıkla

Lider Manchester City, deplasmanda galibiyetle ayrılmak istiyor. En yakın takipçisi Chelsea'ye puan farkı arttırmak isteyen M. City 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Ev sahibi Brentford ise al sıralardan kurtulmak için kendi sahasında lider karşısında puan ve puanlarla ayrılmanın planlarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma canlı yayınlanıyor.

Brentford Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:15'te başlayan mücadele S Sport kanalından canlı yayınlanacak. Bu mücadeleyi izleyebilmeniz için kanala üye olmanız gerekmektedir.

Fakat, alternatif yollardan bu maçı canlı izlemek istiyorsanız Brentford Manchester City maçı alternatif kanaldan canlı izle linkine tıklamanız gerekmektedir.

Brentford Manchester City maçı alternatif kanaldan canlı izlemek için linke tıkla