Daha önce Hekimoğlu Trabzon ismiyle 2. Lig'de mücadele eden Trabzon temsilcisi isim değişikliğine giderek 1461 Trabzon FK ismini aldı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup 19. hafta maçında 1461 Trabzon FK kendi sahasında Ankaraspor'u konuk ediyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup maçları ilk devrenin son maçlarıyla son buluyor. 1461 Trabzon FK, ligin 19. haftasında Ankaraspor'u konuk edip kozlarını paylaşacak.

Sakaryaspor'dan sonra şampiyonluğun en büyük adaylarından olan 1461 Trabzon FK ilk devrenin son maçında kendi sahasında Ankaraspor'u mağlup edip zirve takibini sürdürmek istiyor.

Ankaraspor'da ise hedef Play Off. Ligde 30 puanla 8. sırada yer alan Ankaraspor zorlu Trabzon deplasmanından puan ve puanlarla dönmek istiyor.

1461 Trabzon FK Ankaraspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda ve saat 13:00'de başlayacak olan karşılaşma 1461 Trabzon FK sosyal medya hesabında canlı yayınlanması planlanıyor.

Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

1461 Trabzon FK Ankaraspor maçı canlı online izlemek için linke tıkla