Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir'i konuk edecek Trabzonspor'da son olarak Edgar le'nin sakatlanması teknik heyetin moralini bir hayli bozdu. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Trabzonspor-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir'i konuk edecek. Medical Park'taki karşılaşma saat 19.00'de başlayacak. Mücadele beIN Sports'tan naklen yalımlanacak.

TRABZONSPOR-BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor-Başakşehir maçı 24 Aralık Cumartesi günü saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar spor72.com'da yer alacak.

Bordo-mavili ekipteki sakatlıklar yönetim ve teknik heyetin canını sıkıyor. Ligin lideri Trabzonspor'da son olarak sakatlanan Edgar le sezonu kapattı. Geçen hafta son dakikalarda Altay'ı mağlup eden fırtına bu hafta kendi sahasında son on maçtır yenilmeyen Başakşehir takımını ağırlayacak.

Trabzonspor'da, Altay karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle bir diğer stoper Vitor Hugo da forma giyememişti. Bordo mavili ekip, bu hafta ise Başakşehir karşısında her iki önemli oyuncusundan yoksun sahaya çıkacak.

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir harikalar yaratmaya devam ediyor. Ligde son on maçtır yenilgi yüzü göremeyen İstanbul temsilcisinin yükselişi gözleri dolduruyor.

Ligde 18 karşılaşmadan 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunan Başakşehir 32 puanla 3.sıraya kadar yükseldi.

Başakşehir Trabzonspor deplasmanından üç puanla dönerse aradaki puan farkını 10'a indirip şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj elde edecek.

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'İ

TRABZONSPOR: UĞURCAN, PERES, HÜSEYİN, HUGO, DENSWIL, DORUKHAN, SIOPIS, HAMSIK, BAKASETAS, A. ÖMÜR, CORNELIUS