3.Lig temsilcimiz Batman Petrolspor, Devre arası kamp çalışmalarına 26 Aralık’ta Antalya’da başlayacak. Teknik Direktör Zafer Hızarcı nezaretinde, yeni transferleriyle güç depolayacak.

Devre arasının bitmesinin hemen ardından futbolculara 7 günlük izin verildi. Takım 27 Aralık’ta topbaşı yapacak, kampın 17 gün süreceği belirtildi. 13 Ocak’ta ise kamp tamamlanmış olacak. 15 Ocak’ta başlayacak ilk lig maçında deplasmanda oynanacak Bursa Yıldırımspor karşılaşması için 2 gün önceden Bursa’ya geçecek.

Kulübün sosyal medya hesabı Twitter sayfasından (@batmanpetrolsk_) yapılan bilgilendirme açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Batman Petrolspor’umuz, 2.Devre hazırlıklarına 26 Aralık’ta Antalya kampıyla start verecek. Antalya kampımız, 15 Gün sürecek olup, oynanacak birkaç hazırlık karşılaşmasıyla kampımız tamamlanacaktır.
bu dönem içerisinde; Gelen ve Giden oyuncularımız olacaktır” denildi.

“Kırmızı-Beyazlılar’da gidecek-kalacaklar yavaş yavaş şekilleniyor”

Bu hafta yönetimle birlikte genel değerlendirme ve yeni sezona yönelik istişare toplantısı yapacak olan teknik heyetin vereceği rapora göre takımda kalacak ve gelecek oyuncuların isimleri netleşecek. Teknik direktör Zafer Hızarcı, “Takıma 7 oyuncu gelecek, 8 oyuncu ile de yollarımızı ayıracağız. Transferde duygusal davranmayacağız” dedi.

"Takımın performansından memnunuz"

Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, “Fikstür avantajını iyi kullanarak şampiyonluk hedeflerine doğru ilerleyeceklerini vurgulayan Güzel , "Devreyi istediğimiz şekilde çok iyi bir yerde tamamladık. Devre arası hocamızın sunacağı transfer raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Takımımıza güç katacak isimleri kadromuza dahil etmek istiyoruz. Ligin ikinci devresinde de aynı ciddiyetle, rehavete kapılmadan, yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Rakiplerimizin de birbirleriyle oynamaları bizim için büyük avantaj. İç ve dış sahada alacağımız seri galibiyetlerle takımımızı daha da güçlendirmeye çalışacağız. Hocamız ve biz takımın performansından memnunuz" diye konuştu.

Batman Petrolspor’un, Antalya kampı hazırlık maçları rakipleri de belli oldu.
Yapılan bir diğer yazılı açıklamaya göre: “5 Ocak tarihinde, 2. Lig takımı Diyarbekirspor A.Ş. ve 7 Ocak’ta 3. Lİg takımı Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile hazırlık maçları oynanacaktır” denildi.

Spor72 / Özel haber