Antalya temsilisi Serik Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kötü bir performans sergiliyor. Ligde orta sıralarda yer alan her iki takımın mücadelesine sahne olacak maç saat 13:00'de başlayacak. İşte, Serik Belediyespor - Turgutluspor maçı ile ilgili detaylar...

Ligde üst sıralara tırmanmak isteyen Serik Belediyespor ile Turgutluspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup 18. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Her iki takım da sahadan galibiyetle elde etmenin planını yapıyor.

Ev sahibi ekip Serik Belediyespor'un ligde 23 puanı bulunuyor ve 12. sırada yer alıyor. Konuk ekip Turgutluspor'un ise 21 puanı bulunup Serik Belediyespor'un altında yer alıyor.

Zorlu ve kritik karşılaşma 19 Aralık Pazar günü saat 13:00'de başlayacak. İsmail Ogan Stadyumu'ndaki oynanacak olan bu maçı hakem F. Erdem Akbaş yönetecek.

Sporseverlerin ev sahibi takımın galibiyeti üzerine yoğunlaşıp bu maçı canlı izleyebilmek için arama motorlarında arayışlara girmiş.

Serik Belediyespor - Tugutluspor hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Maç herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmıyor. Alternatif olarak sizlere sunulan kanallardan izlemek istiyorsanız belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayıp içeriğe gitmeniz gerekmektedir.

Serik Belediyespor - Tugutluspor Alternatif Kanallardan izlemek istiyorsanız linke tıklayınız