Ankaraspor Etimesgut Belediyespor 2. Lig Kırmızı Grup'ta üç puan mücadelesi verecek. Play Off hedefinden uzaklaşmak istemeyen Ankaraspor kendi sahasında Etimesgut Belediyespor'u mağlup etmek istiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 18. hafta maçında Ankaraspor Etimesgut Belediyespor kozlarını paylaşıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

19 Aralık Pazar günü başlayacak olan Ankaraspor ile Etimesgut Belediyespor mücadelesini hakem M. Çağatay Lokat yönetecek.

Osmanlı Stadı'nda oynanacak olan maç her iki takım içinde önem arz ediyor. Orta sıralarda yer alan Ankaraspor-Etimesgut Belediyespor, üst sıralara tırmanmak için üç puan peşinde olacak.

Ev sahibi Ankaraspor ligde 29 puanla 8'inci sırada yer alırken, konuk takım Etimesgut Belediyespor ise, 20 puanla 14'üncü sırada bulunuyor.

Bu maçın canlı yayın bilgisine ulaşmak için haber sayfamızda araştırmalarınız sürdürüp sayfayı biraz daha aşağıya indirdiğinizde canlı yayın ve kanal bilgisine ulaşabilirsiniz.

TFF 2. Lig'deki maçları canlı izlemek isteyen futbolseverler Google'da sıklıkla aramaya başladı. Bu maçı izlemek isteyen Sporseverler şu aramaları yapmaktadır; Ankaraspor Etimesgut Belediyespor, Canlı İzle, TV İzle, Ankaraspor Etimesgut Belediyespor saat kaçta, Ankaraspor Etimesgut Belediyespor TV İzle, Ankaraspor Etimesgut Belediyespor Canlı İzle, Ankaraspor Etimesgut Belediyespor Live TV, Ankaraspor Etimesgut Belediyespor Online TV, Ankaraspor Etimesgut Belediyespor TV Listing, Ankaraspor Etimesgut Belediyespor Channel TV, Ankaraspor Etimesgut Belediyespor hangi kanalda,

Bu maçı canlı ve online izlemek istiyorsanız alternatif olarak karşınıza çıkan kanaldan tıklayabilirsiniz