Süper Lig'de heyecan fırtınası sürüyor. Lider Trabzonspor'un mağlup olmasıyla şampiyonluk adına puan farkının kapanması için Gaziantep FK karşısında galip gelmek isteyen Fenerbahçe, deplasmanda üç puanla dönmek istiyor. Vitor Pereira'lı Sarı lacivertli ekip, bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor.

Gaziantep FK - Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep Kalyon Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadeleden galibiyetle ayrılmak isteyen Fenerbahçe puan farkını azaltmak istiyor. Bu kritik maçın canlı yayın bilgisi ve skor takibi haber sayfamızda yer alıyor.

Gaziantep FK Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

Süper Lig ’in 16. Haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Gaziantep FK Fenerbahçe Maçı Canlı İzle Şifresiz. Süper Lig’in geride kalan bölümünde Gaziantep FK, 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet neticesinde 19 puan topladı ve haftaya 11. Sırada girdi. Ligde 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi alan Fenerbahçe ise 23 puan elde etti.

Gaziantep FK Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'ler

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Caulker, Ertuğrul, Mendyl, Maxim, Doğan, Recep, Kitsiou, Muhammet, Dicko.

Fenerbahçe: Berke, Szalai, Min Jae Kim, Tisserand, Osayi, Gustavo, Crespo, Ferdi, Mesut, Rossi, Serdar Dursun

Kalyon Stadı’ndaki mücadele saat 20.30'da başlayacak. Maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Gaziantep FK Fenerbahçe eksikler

Altay Bayındır, Enner Valencia ve Mert Hakan Yandaş sakatlıkları nedeniyle kadroda yoklar. İrfan Can Kahveci de cezalı olduğu için kadroda yer almıyor.