Süper Lig 16.hafta maçında Fatih Karagümrük-Konyaspor birbirleriyle mücadele edecek. Saat 13:30’da başlayan müsabaka beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanıyor. İşte, Fatih Karagümrük-Konyaspor canlı izleyebileceğiniz link…

Süper Lig karşılaşması bugün Fatih Karagümrük-Konyaspor maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Fatih Karagümrük Konyaspor maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Bein Sports linki kullanmanız yeterli. İşte Fatih Karagümrük-Konyaspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

FATİH KARAGÜMRÜK-KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

Süper Lig maçları tüm hızıyla devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Fatih Karagümrük-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

FATİH KARAGÜMRÜK-KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

11 Aralık Cumartesi günü Saat 13:30’da başlayan müsabaka beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

FATİH KARAGÜMRÜK-KONYASPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Fatih Karagümrük-Konyaspor Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

FATİH KARAGÜMRÜK-KONYASPOR MAÇINI ONLİNE İZLE