Süper Lig 16. hafta maçları hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. Zirvenin tek sahibi Trabzonspor zorlu Antalyaspor deplasmanına çıkıyor. En yakın rakiplerine ile fark atan Bordo mavililer bu maçıda kayıpsız geçmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik ve önemli mücadeleyi deneyimli hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Antalyaspor-Trabzonspor Maçı Canlı takip etmek için tıkla

Namağlup lider olarak yoluna devam eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak.

Antalyaspor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kritik mücadele saat 19:00'da Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Fırtına, bugün Antalya'yı yenerek 9'da 9 yapmak ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor. İkinci hedef ise namağlup serisini 28'e çıkarmak.
Son iki maçtır evinde yenilmeyen Antalyaspor, 18 puanla 15. Sırada yer alırken kendi evinde galip gelerek düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Ligde 39 puanla en yakın rakipleri İttifak Holding Konyaspor ve Fenerbahçe'nin önünde 12 puan farkla lider durumda bulunan bordo-mavililer, zorlu bir engeli daha geride bırakmak için kenetlendi. Oynadığı son 8 karşılaşmayı kazanan Karadeniz devi, Antalyaspor maçından da 3 puanla ayrılarak art arda 9. Galibiyetini elde etmeye çalışacak.

MAÇI CANLI ŞİFRESİZ VE ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA