Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, zirve yarışından kopmamak için Alanyaspor deplasmanından üç puanla dönmek istiyor. İşte Alanyaspor - Beşiktaş maçı canlı izleme linki...

Türkiye Süper Lig 13. haftasında Alanyaspor, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Lig'de her iki takım arasında sadece bir puan farkı var. Milli aradan sonra üst sıralara tırmanmak isteyen iki takımın mücadelesi zorlu ve nefesleri kesecek maça sahne olacak. Kritik maç öncesi Alanyaspor – Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda araştırılıyor. Canlı maç izle bağlantısı ile Alanyaspor BJK maçı canlı yayına, maça dair bilgiler haberimizde.

Alanyaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda oynanacak?

Saat 19:00'da başlayacak mücadele Bein Sports 1 kanalından naklen canlı olarak yayınlanacak. Bu önemli karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

Alanyaspor - Beşiktaş maçı canlı ve şifresiz izle

Alanyaspor - Beşiktaş takımlarından son durum

Süper Lig'de Alanyaspor 21 puanla 6.sırada yer alıyor. Son haftaların formda takımı olan Alanya temsilcisi Beşiktaş karşısında galibiyetle ayrılmak istiyor.

Beşiktaş takımında ise, ligde son iki haftada mağlubiyetle ayrıldı. Avrupa'da istenileni de veremeyen Sergen Yalçın'ın kurmayları, bu hafta Alanyaspor deplasmanından galibiyetle ayrılıp moral depolayıp zirveden kopmak istemiyor.

Alanyaspor - Beşiktaş rekabeti

Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu rakibine karşı sahaya çıkmaya hazırlanan Alanyaspor, Beşiktaş karşısındaki tek galibiyetini geçen sezon bu statta aldı.

Alanyaspor ile oynadığı 10 Süper Lig maçının dokuzunda rakip fileleri havalandıran Beşiktaş toplam 21 gol sadece Aralık 2018'deki ziyaretinde gol sevinci yaşayamadı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Süper Lig kariyerinde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı takımları konuk ettiği iki maçıda 3-0'lık skorlarla kazandı.

ALANYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Tayfur, Fatih, Umut, Efecan, Emre, Davidson, Babacar.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Oğuzhan, Pjanic, Larin, Güven (Kenan)

ALANYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA