TFF 2.Lig Beyaz Grup 12. hafta maçları kaldığı yerde devam ediyor. Bugün de Şanlıurfaspor kendi sahasında 24 Erzincanspor'u konuk ediyor. Son haftalarda yükselişe geçen Şanlıurfa ekibi, bu maçıda kayıpsız geçmek istiyor. Peki, Şanlıurfaspor 24 Erzincanspor saat kaçta hangi kanalda? İşte, Şanlıurfaspor 24 Erzincanspor şifresiz ve canlı izleme linki...

Şanlıurfaspor 24 Erzincanspor TFF 2.Lig maçında karşı karşıya geliyor. Lig'de Play Off potasında yer alan Şanlıurfaspor, düşme potasında yer alan 24 Erzincanspor engelini aşmak istiyor. Bu kritik karşılaşmayı hakem M.Çağatay Lokat yönetecek.

2.Lig Beyaz Grup'ta Şanlıurfaspor 16 puanla dördüncü sırada Play Off hattında yer alıyor. 24 Erzincanspor ise, on puanla onyedinci düşme hattında yer alıyor.

Her iki takımda sahaya galibiyet elde etmek için çıkacak.

Şanlıurfaspor 24 Erzincanspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şanlıurfa GAP Stadyumu'ndan oynanacak karşılaşma saat 13:00'de başlayacak. Maç herhangi bir kanaldan canlı yayınlanmıyor. Ancak Spor72 alternatif kanallardan sizlere imkanı sunuyor.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Kulüplerin kendi sosyal medya hesaplarında canlı yayınlanması gibi bir olanak olduğundan o yayını direkt sizlere sunma hizmetini sunuyoruz. Maçı canlı izleyebilmeniz için belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklamanız yeterlidir.

Şanlıurfaspor 24 Erzincanspor maçı izlemek için tıkla