Wolfsburg Salzburg, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Peki, Wolfsburg Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanıyor? Wolfsburg 2 puanla 4. sırada yer alırken, konuk takım Salzburg ise 7 puanla 1. sırada yer alıyor. İşte, Wolfsburg Salzburg maçı canlı izleyebileceğiniz link…

Wolfsburg ile Salzburg, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Wolfsburg Salzburg maçı canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor.

Wolfsburg - Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:45’de başlayan Wolfsburg Salzburg maçı EXXEN platformu üzerinden canlı olarak izlenilebilir.

Wolfsburg - Salzburg maçı hakem kim?

Wolfsburg Salzburg maçında A.Dias hakemlik yapıyor.

Wolfsburg - Salzburg canlı izle

İşte Wolfsburg Salzburg maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, Lacroix, Bornauw, Josuha Aster Vranckx, Philipp, Maxi Arnold, Nmecha, Steffen.

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Bernardo, Daouda Guindo, Brendan Aaronson, Nicolas Seiwald, Mohamed Camara, Luka Susic, Rasmus Nissen, Karim Adeyemi, Adamu.

CANLI İZLE Exxen platformundan izleyebilirsiniz. Ancak sizler için alternatif yayın kanallarını derledik.  Linki tıklayarak bekleyiniz. Canlı yayına gitmek için tıklayın. Maç saatinde açılacaktır.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın