Türkiye Süper Lig 11. hafta maçları kaldığı yerden devam ediyor. Kayserispor Kadir Has Stadyumu'nda Fatih Karagümrük takımını konuk ediyor. Futbolseverler Kayserispor Fatih Karagümrük maçını canlı izlemek istiyor. Peki, Kayserispor ile Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Kayserispor - Fatih Karagümrük maçı canlı izleyebileceğiniz kanal...

Kayserispor ile Fatih Karagümrük Süper Lig'in 11. haftasında kozlarını paylaşıyor. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Kayserispor, ligin formda takımı Karagümrük karşısında galibiyetle ayrılmak istiyor.  Maçta hakem Burak Şeker düdük çalacak. Futbolseverler, " Altay - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu gündeme getirdi. Peki, Kayserispor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda? Kayserispor - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta,? İşte Kayserispor - Fatih Karagümrük canlı maç izleyebileceğiniz kanal…

KAYSERİSPOR - KARAGÜMRÜK (beIN SPORTS) CANLI İZLEME EKRANI

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

KAYSERİSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig 11. Hafta Kayserispor ile Fatih Karagümrük mücadelesi 31 Ekim Pazar günü saat 13:30’da başlayacak maç beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Ancak Spor72 olarak sosyal medya platformlarından canlı yayınlayanların kodunu siteye ekleyip izlemenize olanak sağlıyoruz. Alternatif olarak izlemek için belirtilen bağlantıyı tıklamanız gerekmektedir.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın