Trabzonspor Rizespor Süper Ligin 11. Haftasında kozlarını paylaşacak. TS Rize maçı bugün 29 Ekim Cuma günü Saat 20.00’da başlayacak. Trabzonspor ile Çaykur Rizespor maçı canlı izle, TS Rize canlı yayın linki müsabakayı izlemeniz için sizlere yapmanız gerekenleri derledik. Süper Ligin Lideri Trabzon ve Rizespor maçının son dakika gelişmeleri haberimizde

Süper Ligin önemli karşılaşmalarından olan Trabzonspor ile Rizespor maçı taraftarlar ve izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Arama motorlarında TS Rize maçının yayın saati ve yayın kanalı en çok arananlar arasında başta geliyor. Peki, Trabzonspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TRABZONSPOR - RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

29 EKİM 2021 Cuma günü Saat 20.00’da başlayacak.

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor müsabakası Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak

Trabzonspor teknik adam Abdullah Avcı ile sahaya çıkıyor, ÇAYKUR Rizespor ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile sahaya çıkıyor.

Trabzonspor 24 Puanla Süper Ligin Lideri, Rizespor ise 4 Puanla Süper Ligin sondan sonuncusu 20. Sırada yer alıyor.

Kritik mücadeleye her iki takımda mutlak üç puan parolasıyla çıkıyor. Trabzon Liderliğini sürdürmek istiyor. Rizespor ise küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

TRABZONSPOR - RİZESPOR HANGİ KANALDA?

TS – RİZE maçı beIN Sports 1' kanalından canlı yayınlanacak.

TRABZON – RİZE MAÇININ HAKEMLERİ

HALİL UMUT MELER(Hakem) MUSTAFA EMRE EYİSOY(1. Yardımcı Hakem) VOLKAN AHMET NARİNÇ(2. Yardımcı Hakem) MERT GÜZENGE(Dördüncü Hakem)

TRABZONSPOR - RİZESPOR MAÇINI CANLI TAKİP BAĞLANTIYI KLAYINIZ!

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Canlı yayına Ulaşmak için bağlantıyı tıklayın