Şili Premier Lig 29. hafta maçında Audax İtaliano, Colo Colo takımına konuk oluyor. Estadio El Teiniente Stadı'nda oynanacak karşılaşma canlı olarak yayınlanıyor.

Şili Premier Lig'de 29. hafta Audax İtaliano Colo Colo maçıyla başlıyor. Lider Colo Colo, üçüncü sıradaki Audax İtaliano takımına konuk oluyor.

AUDAX COLO COLO MAÇI CANLI İZLEME EKRANI TIKLA

Meksika Premier Lig’de maçlar hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Audax İtaliano Colo Colo maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

29 Ekim Cuma günü Saat 00:00’da başlayan müsabaka canlı veren kalan bulunamamaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

Colo Colo, zirveden kopmamak adına deplasmanda Audax takımı karşısında galibiyetle ayrılmak istiyor. Lig'de 55 puanla lider olan Colo Colo, bu maçı da kayıpsız geçmek istiyor.

Audax ise kendi evinde lideri ağırlıyor. Lider olan Colo Colo takımı ile arasında puan farkını kapatmak isteyen Audax, kendi evinde bu maçı kazanıp zirveye göz kırpmak istiyor.

Bu önemli maçı canlı yayınlayan kanallar yok ancak sizlere alternatif sunduğumuz platformlardan izleme şansını sunuyoruz. O kanallara erişmek için Canlı yayın yazılan yerdeki bağlantıyı tıklayıp giriş yapabilirsiniz.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ