Avrupa'da ve ligde son haftalarda kötü sonuçlar alan Fenerbahçe bu hafta kendi evinde Alanyaspor karşısında yara saracak. Sarı lacivertliler, Süper Lig'in 10. haftasında Ülker Stadyumu'nda Akdeniz temsilcisi Alanyaspor'u konuk edecek. Vitor Pereira'nın kurmayları Alanyaspor karşısında galibiyetle ayrılıp zirve takibini sürdürecek.

Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde Fenerbahçe - Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Trabzonspor deplasmanından aldığı mağlubiyetle liderlik koltuğundan olan Fenerbahçe ardından UEFA Avrupa Ligi'nde kendi evinde Antwerp karşısında berabere ayrılıp moral bozukluğu yaşadı.

FENERBAHÇE - ALANYASPOR ALTERNATİF KANALDAN İZLEMEK İÇİN TIKLA

Fenerbahçe ile Alanyaspor maçı 24 Ekim Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig'in 10. hafta maçında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem H. Umut Meler yönetecek. Fenerbahçe ile Alanyaspor canlı yayını haber sayfamızda linkin yanında yer alacaktır. VAR hakemi ise Cüneyt Çakır oldu.

FENERBAHÇE ALANYASPOR: SON DURUM

Sarı kanarya ağır yaralı. Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Trabzonspor'a kaybeden Fenerbahçe zirveden koptu. O maçın şokunu atlatamayan Sarı lacivertli ekip, Avrupa Ligi maçında Antwerp karşısında da berabere ayrılıp oyuncuların morali iyice düştü.

Hafta için Alanyaspor hazırlıkları sürdüren Fenerbahçe teknik heyet ve yönetim futbolculara sık sık moral vererek bu maça hazırlanmaları yönünde motivasyon verdiler.

Fenerbahçe yönetimindeki Vitor Pereira yeni bir sayfa açmak istiyor. Oyunculara geçmiş maçları unutmaları gerektiğini aktaran Pereira, Alanyaspor karşısında galibiyetle ayrılmak istiyor.

FENERBAHÇE ALANYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Szalai, Novak, Nazım, Ferdi, Crespo, Gustavo, Rossi, Valencia, Serdar Dursun.

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Fatih Aksoy, Milunovic, Borja, Fer, Umut Güneş, Efecan, Emre Akbaba, Davidson, Diedhiou.

FENERBAHÇE – ALANYAPSOR MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA