İspanya La Liga'da El Clasico heyecanı bugün oyanancak Barcelona Real Madrid derbisine sahne olacak. İspanya La Liga’nın iki devi, Messi ve Ronaldo’suz ilk El Clasico maçına çıkıyor. Sonucu şimdiden çok büyük bir merakla beklenen müsabaka, D-Smart platformunun önemli spor kanalları arasında yer alan Smart Spor HD kanalından yayınlanacak.

Sadece La Liga’da değil, hemde tüm Avrupa’da haftanın maçı olarak görülen Barcelona Real Madrid maçına artık saatler kaldı. Bu heyecan dolu karşılaşmayı ekran karşısında izleme şansı edinemeyecek olanlar için İspanya Futbol Federasyonu’nun fotoğrafı web platformu ideal bir alternatif olacaktır. Bu sayfadan, maçın başlamasıyla birlikte tüm istatistikleri çok detaylı bir biçimde takip edebilirsiniz.

BARCELONA REAL MADRİD EL CLASİCO MAÇI İZLE

İspanya La Liga 10. hafta mücadelesinde Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Bu keyifli ve üst düzey oynanacak maç Camp Nou'da oynanacak.

Bu sezon düşüşte olan Barcelona, Real Madrid karşısında galibiyetle ayrılıp zirveden kopmak istemiyor. Katalan ekibi sekiz maçta on beş puan alarak ligde sekizinci sırada yer alıyor.

BARCELONA DERBİYE MORALLİ ÇIKACAK

Barcelona, La Liga’da bu sezon oynadığı 8 maçtan 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile ayrıldı. Bu sonuçlarla beraber maç eksiğiyle 8’inci basamakta kendine yer buldu. Milli maç arasına Atletico Madrid mağlubiyeti ile giren Barca, ara sonrasında toparlanma sinyalleri gösterdi ve önce Valencia’yı, ardından da Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’i geçmeyi bildi. El Clasico öncesinde Barcelona’da Ronald Araujo, Pedri ve Martin Braithwaite ile beraber Dembele’nin de bu maçı sakatlığı nedeniyle kaçırması bekleniyor.

El Clasico’da 247’nci Mücadele

Dünyanın en önde gelen rekabetleri arasında kabul edilen El Clasico, bugün tam 247’nci defa oynanacak. Ezeli rekabette ilk müsabaka 17 Şubat 1902 yılında gerçekleşti. Son dönemde bu rekabette Real Madrid’in üstünlüğü göze çarpıyor. Barcelona, El Clasico’da 4 maçtır galibiyet alamıyor. Maçta gözler özellikle Karim Benzema, Sergio Agüero, Luka Modric ve Memphis Depay gibi yıldız oyuncuların üzerinde yoğunlaşacak.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLA