Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3.hafta maçında deplasmanda Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımına konuk oldu. Sarı kırmızılı ekip sahadan galibiyetle ayrılarak avantaj elde etti. Bu maçın özetini izlemek için haber sayfamızı araştırabilirsiniz.

Avrupa’da yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında Lokomotiv Moskova karşısında 1-0 galibiyetle ayrıldı ve çok önemli bir avantaj elde etti.

EXXEN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ İZLE

Bu maçın anlatımı, canlı skor takibi ve maç özetinin bilgisine bu haberden ulaşabilirsiniz.

İLK YARI

Karşılaşmanın ilk düdüğü ve maç başladı.

İlk dakikalarda her iki takımda orta alanda karşılıklı top kayıpları yaşadı. Oyunda tempo oldukça düşük. İki takımda kontörlü bir oyun sergiledi.

TEHLİKE! Kerk’in pasıyla ceza sahası yayı içerisinde topla buluşan Maradishvili’nin şutu yandan dışarı gitti.

İlk yarıda her Galatatasaray temkinli ve temposu düşük bir futbol sergiledi.

Maçın ilk yarısında gol olmayınca 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıda çok düşük bir tempoyla başladı.

50. dakikada ev sahibi takım L.Moskova oyuncusu Smolov’un kullandığı serbest vuruşta barajdan seken top dışarıya çıktı.

Galatasray gole çok yaklaştı. Mücadelenin 59. Dakikasında sağ kanattan sıfıra inen Barış’ın ortasında Mohammed arka direkte kafayı vurdu. Top az farkla yandan dışarıya gitti.

Bu dakikadan sonra Moskova baskısını arttırdı. Sağ kanattan hareketlenen Smolov’un ortasında Van Aanholt’tan seken top kornere gitti.

Kullanılan köşe atışı sonrasında sağ çaprazda topla buluşan Zhemaletdinov, şutunu çekti. Bu topa arka direkte Smolov ayak koydu. Top yandan auta çıktı.

GOL! Morutan'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Kerem, ceza sahasına sokuldu. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ve direk dibinden topu ağlara gönderdi.

Karşılıklı atakların olduğu mücadelenin temposu çok düşük geçti. Maçta tek gol Galatasaray takımından geldi. Sarı kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 7’ye yükseltip gruptaki liderliğini sürdürdü.

L.Moskova 0 – 1 Galatasaray galibiyetiyle sonuçlanan maçın alternatif özetini izlemek için belirtilen bağlantı yeri tıklamanız yeterlidir. Özet çıkmıyorsa sayfayı F5 tuşuna basarak yenileyiniz.

L. MOSKOVA 0-1 GALATASARAY MAÇIN ÖZETİNİ İZLE (TIKLA)