UEFA Avrupa Ligi bugün oynanacak maçlarla başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe D Grubu'nda üçüncü haftanın karşılaşmasında Antwerp takımını Kadıköy'de ağırlayacak. Ligde Trabzonspor'a mağlup olan Sarı lacivertliler, Avrupa maçında galibiyetle ayrılıp moral depolamak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3.hafta maçında Fenerbahçe ile Antwerp Ülker Stadyumunda karşı karşıya geliyor. Saat 19:45'te başlayan mücadele EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Avrupa maçlarında iyi performans göstersede son olarak kendi evinde karşılaştığı Olympiakos karşısında 3-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu sonuçla büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Sarı lacivertli ekip üçüncü hafta karşılaşmasında Antwerp'i mağlup edip puanını dörde yükseltmek istiyor.

FENERBAHÇE ANTWERP MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe – Antwerp maçı 21 Ekim Perşembe günü saat 19:45’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

STAT: Ülker

SAAT: 19.45

HAKEM: Sergei Ivanov

YAYIN: Exxen

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Altay, Tisserand, Min-Jae, Szalai, Nazım, Sosa, Gustavo, Novak, Mesut, Pelkas, Berisha

ANTWERP: Jean Butez; Abdoulaye Seck, Ritchie De Laet, Dinis Almeida, Aurelio Buta; Birger Verstraete, Alhassan Yusuf; Michel Ange Balikwisha, Manuel Benson, Vitor Fischer; Michael Frey

FENERBAHÇE'DE SON DURUM:

Fenerbahçe'de moraller bozuk. Süper Lig'de lider olarak gittiği Trabzonspor deplasmanından mağlubiyetle ayrılıp liderlikten oldu.

Hakemin tartışmalı kararlarından sonra Fenerbahçe'nin motivasyonu düşmüş vazitette.

Avrupa Ligi D Grubunda ilk maçta Frankfurt ile berabere kalsa da oynanan futbol alkışlanmıştı. Ancak sonraki maçta kendi evinde Olympiakos'a mağlup olması şok etkisi yarattı. Sarı lacivertli ekip, üçüncü hafta karşılaşmasında Antwerp'i yenip çıkışa geçmek istiyor.

Sakatlıklar ve cezalılar

Kadroda Serdar Aziz dışında sakat olan oyuncuların olmaması Vitor Pereira'nın yüzünü güldürüyor. Milli maçta gözünden sakatlanan Serdar Aziz bugün Antwerp karşısında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE ANTWERP MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ