Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Salzburg ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. Lider Salzburg, kendi evinde Alman ekibi Wolfsburg takımını konuk ediyor. Bu önemli mücadele canlı olarak yayınlanıyor.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu liderin maçına sahne olacak. Salzburg Wolfsburg takımları Red Bull Arena Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Devler ligi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Grubunda dört puanla zirvede yer alan Salzburg, iki puana sahip Wolfsburg ile mücadele edecek.

CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNKİ tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Salzburg Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Zorlu müsabaka bugün saat 19:45'de EXXEN Platformundan yayınlanacak. Alternatif olarak izlemek için belirtilen yeri tıklamanız yeterlidir. Yayın görünmüyor ise sayfayı f5 tuşuna basarak yenileyebilirsiniz.

HER İKİ TAKIMDA SON BİLGİLER

Redbull Salzburg takımı Şampiyonlar liginde çıkışını sürdürmeye devam ediyor. Şu ana dek çıktığı iki karşılaşmadan bir galibiyet ve bir beraberliği bulunan Salzburg takımının hiç mağlubiyeti bulunmuyor.

Bu maçtanda galibiyetle ayrılıp liderliğini sürdürmek isteyen Salzburg evinde kayıp vermek istemiyor.

Wolfsburg ekibi ise, Şampiyonlar liginde henüz galibiyeti bulunmuyor. Son iki maçtanda beraberlikle ayrılan Alman ekibi bu hafta deplasmanda ilk galibiyetini almak istiyor.

SALZBURG WOLFSBURG MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)