3. Lig temsilcisi Batman Petrolspor kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Kelkit Dönüm Noktası Gibi Bir Maç Oldu. Ligin 8.haftasında Kelkitspor’u 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan takımını tebrik etti.

BAŞKAN AKBAŞ’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Kelkit deplasmanına gelip takımı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Ligde hedefimize ulaşarak Batman’a ve taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı Çatalca maçına da bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞIMARMADAN YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Kulüp Başkanı Akbaş “Kelkit maçı çok önemliydi. Dönüm noktası gibi bir maçtı. Kelkit deplasmanına gelip takımı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Erken bulduğumuz gollere rağmen 90 dakika aynı ciddiyetle takımımız mücadele etti. Her maça aynı ciddiyetle sahaya çıkıyoruz. Yolumuza devam edeceğiz. Her maçımız bir final gibidir. Şımarmadan her maçı bir final gibi görüyoruz.

TAKIMA GÜVENİM TAM

Takımıma güveniyorum. Batman’a güzel bir şey hediye etmek istiyoruz. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in büyük destekleri var. Bu sezon oynadığımız 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan topladık. Cumartesi günü de Çatalca maçında lider olarak sahaya çıkacağız. Bu liderliğin devamı önemli. Taraftarlarımızı Çatalca maçına bekliyoruz” dedi.

Batman Petrolspor Kulübünden Yapılan Açıklama

TFF 3. Lig 1. Grup 9. Hafta 23 Ekim Cumartesi günü saat 14:00'da kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Çatalcaspor maçına tüm Batman halkını davet eden Sn.Akbaş,aşının önemine değindi; Petrolspor kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş, taraftarlarımızdan stat girişlerinde sıkıntı yaşamamaları adına 2 doz aşılarının da olması gerektiğini vurguladı.Sözlerine şöyle devam eden Akbaş:Haftaya 6 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup ve lider giren Petrolspor'a artık Batman halkının tam destek vermesi gerektiğini;keza esnafı,öğrencisi,işadamı,memuru,herkesimden cumartesi oynanacak maç için destek istediğini vurguladı.Bu destek doğrultusunda sezon sonu hedeflenen ve özlenen şampiyonluğu göğüsleyeceklerini belirterek sözlerini sonlandırdı. denildi

KAYNAK: SPOR72