Arsenal ile Crystal Palace İngiltere Premier Lig'in 8.haftasında karşılaşıyor. Londra ekibi, kendi evinde iki puan gerisindeki Crystal Palace takımını konuk ediyor. Mücadele saat 22:00'da S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İngiltere Premier Lig 8.haftanın kapanış maçında Arsenal - Crystal Palace karşı karşıya geliyor. Emirates Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem M.Daen yönetecek.

Arsenal takımı Premier Lig'de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Lige üç maç üst üste mağlubiyetler alıp daha sonra üç galibiyet ve bir beraberliği bulunan Arsenal, seriyi sürdürmek için sahasında karşılaşacağı Crystal Palace takımını yenip üst sıralara tırmanmanın hesabını yapıyor.

Son yedi maçta 3 mağlubiyet, 3 galibiyet ve bir beraberliği bulunan Arsenal takımı, bu hafta da rakibini yenip üst sıralara tırmanmanın hesabını yapıyor.

Crystal Palace takımı ligde puan olarak Arsenal'in iki puan gerisinde. Bu hafta deplasmanda İngiliz devi Arsenal karşısında işlerinin zor olduğu bilinciyle de olsa puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Her iki takımda da ciddi anlamda sakatlıklar yer almıyor.

Saat kaçta hangi kanalda?

Kritik Arsenal - Crystal Palace mücadelesi saat 22:00'da S Sport kanalından yayınlanacak.

S Sport izlemek için yapmanız gerekenler

Bu maçı yasal yollardan izlemek için öncelikle D-Smart'a giriş yapıp S Sport kanalına üye olmanız gerekmektedir. Ancak sizler için alternatif izleme yöntemleri sunduk. Alternatif kanallara gitmek için Canlı izle linkini tıklamanız gerekmektedir.

Arsenal Crystal Palace Canlı izle (tıkla)