TFF 3. Lig 1. Grup 7.haftası Batman Petrolspor - Karaman Belediyespor karşılaşıyor. Batman Petrolspor - Karaman Belediyespor maçı canlı İZLE canlı yayın spikerli anlatım – Maç özeti, canlı son dakika gelişmeleri… Batman Petrolspor, Karaman Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Batman Petrolspor Karaman Belediyespor maçında son gelişmeler.

Batman Petrolspor - Karaman Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

13 Ekim 2021 Çarşamba Saat 14:00’da

Batman Petrolspor - Karaman Belediyespor müsabakası bugün 14.00’da oynanacak. Yeni Batman Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma SPOR72’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı canlı olarak spor72.com’dan da takip edebilirsiniz.

Maç yayınına gitmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

BATMAN PETROLSPOR – KARAMAN BELEDİYESPOR SON DURUM

Batman Petrolspor Ligde 14 puanla 2. Sırada yer alıyor. Petrolspor oynadığı 6 maçta 2 beraberlik ve 4 galibiyet alarak Ligde Şampiyonluğun büyük adayı olarak mücadele ediyor. Konuk takım Karaman Belediyespor ise Ligde 6 puanla 14. Sırada yer alıyor.

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için CANLI MAÇ’ YAYINI için LİNK tıklayıp izleyebilirsiniz…

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri alternatif Canlı yayınlara yönlendirmek aktarmak ve bilgi ihtiyacını karşılamak üzere yapılmıştır.

Maç yayınına gitmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın. Canlı Maç Yayınına gitmek için LİNKİ tıklayın

CANLI YAYIN

https://fb.watch/8CuaqHhvzr/