Dünya Kulüpler Hazırlı Karşılaşmasında Süper Lig temsilcisi Galatasaray ile TFF 1.Lig ekiplerinden Tuzlaspor karşı karşıya geliyor. 09 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanıyor.

Süper Lig Milli maçlardan dolayı bir haftalık ara verildi. Bu arayı değerlendirmek isteyen Galatasaray hazırlık maçında Tuzlaspor ile karşılaşıyor.

Süper Lig’de 8.hafta karşılaşmasında deplasmanda Çaykur Rizespor’u mağlup eden Galatasaray zirve yarışını sürdürmeye devam etti.

Milli maçlardan dolayı verilen bir haftalık arayı değerlendirmek isteyen Sarı kırmızılı ekip, TFF 1.Lig takımlarından Tuzlaspor ile hazırlık maçı oynayacak.

Galatasaray, Tuzlaspor ile oynadığı 5 karşılaşmadan 3 kez galip gelirken, 2 defa da mağlup oldu.

Galatasaray ile Tuzlaspor taraftarı Galatasaray ile Tuzlaspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Galatasaray-Tuzlaspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

GALATASARAY-TUZLASPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Galatasaray Tuzlaspor maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘TFF 3.Lig maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

GALATASARAY-TUZLASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak hazırlık karşılaşması saat 16.00’da başlayacak Galatasaray-Tuzlaspor müsabakası herhangi bir sosyal medya platformlarından canlı yayınladığında Spor72 Medya kanallarından takipçilere izlettirilmesi planlanıyor.MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ