Avrupa Dünya Kupası Elemeleri 7.hafta maçında Andorra-İngiltere karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’de başlayan mücadele canlı yayınlanıyor. Lider İngiltere 3 puana sahip Andorra’yı konuk ediyor. İşte, Andorra İngiltere canlı izleyebileceğiniz link…

Yıldızlar topluluğu İngiltere son 6 maçın beşini kazanırken, bir maçtan da berabere ayrıldı. Liderlik koltuğunda oturan İngilizler 16 puan topladı şu ana dek.

Andorra ise, çok kötü bir performans sergiliyor. Dünya Kupası Elemeleri I Grubunda sadece bir galibiyeti bulunan Andorra, 5 mağlubiyetle beşinci sırada yer alıyor.

Avrupa Dünya Kupası Elemeleri karşılaşması bugün Andorra – İngiltere maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Andorra İngiltere maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki S Sport linki kullanmanız yeterli. İşte Andorra İngiltere maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

ANDORRA-İNGİLTERE MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

Avrupa Dünya Kupası Elemeleri grup maçları tüm hızıyla devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Andorra - İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

ANDORRA-İNGİLTERE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

09 Ekim Cumartesi günü Saat 21:45’de başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

ANDORRA-İNGİLTERE MAÇIN HAKEMİ KİM?

Andorra - İngiltere Avrupa Dünya Kupası Elemeleri mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmayı hakem K. Monzul yönetecek.

ANDORRA İNGİLTERE MAÇINI ONLİNE İZLE