İngiltere Premier Lig 7. Hafta karşılaşmasında dev bir maça sahne oluyor. Zirve yarışını ilgilendiren Liverpool ile Manchester City Anfield Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Ligde mağlubiyeti bulunmayan İngiliz devi Liverpool, kendi evinde M.City karşısında galip gelmek istiyor. İşte, Liverpool Manchester City canlı izleyebileceğiniz link…

İngiltere Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün de lider Liverpool, kendi evinde Manchester City ile karşılaşıyor. Liverpool Manchester City maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki S Sport linki kullanmanız yeterli. İşte Liverpool Manchester City maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Liverpool Manchester City Maçını Canlı izle!

Jurgen Klopp yönetimindeki Liverpool, Premier Lig’de 14 puanla 2’inci sırada yer alıyor. Kendi evinde ağırlayacağı güçlü rakibi Manchester City takımını yenip zirveye oturmak isteyen Liverpool bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

LİVERPOOL - MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

03 Ekim Pazar günü Saat 18:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

LİVERPOOL - MANCHESTER CİTY MAÇIN HAKEMİ KİM?

Liverpool - Manchester City İspanya La Liga 7.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu kritik karşılaşmayı hakem P. Tierney yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER

Her iki takımın muhtemel maç kadroları başlama saati yaklaştığında açıklanacaktır

Manchester City ile oynadığı son lig maçını kaybeden Liverpool, 1935-1937 arasındaki dört maçlık süreçten bu yana rakibine üst üste iki kez yenilmiyor. Liverpool'a konuk olduğu son Premier Lig maçını 4-1 kazanan Manchester City, Ocak 1953'ten bu yana bu statta üst üste iki galibiyet alamıyor.