TFF 3. Lig’in 5. haftasında Batman Petrolspor, Artvin Hopaspor’la karşılaşıyor. Karşılaşma 3 Ekim 2021 Pazar günü saat 14.30’da Yeni Batman Stadı’nda oynanacak. Müsabakayı haberimizden canlı izleyebilirsiniz. Batman Petrolspor, Artvin Hopaspor maç yayın bilgilerini sizler için derledik. Maçın skorunu ve tüm detayları haberimizde takip edebilirsiniz

Batman Petrolspor – Artvin Hopaspor Maç yayınına gitmek için bağlantıyı tıklayın.

3. Lig 1. Grup 5. Hafta Batman Petrolspor ile Artvin Hopaspor karşılaşıyor. Batman Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14:30’da başlayacak.

Batman Petrolspor, Artvin Hopaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Petrolspor, Hopaspor maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Taraftarlar ve Sporseverler bu karşılaşmayı şifreli veya şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Batman Petrolspor, Artvin Hopaspor maç yayın bilgilerini sizler için derledik.

BATMAN PETROLSPOR 0-0 ARTVİN HOPASPOR

Müsabaka bugün saat 14:30’da TRT KURDİ TV ve haberimizde canlı yayınlanacak. Müsabakayı haber sayfamızdan canlı olarak takip edebilirsiniz. Maç yayınına gitmek için bağlantıyı tıklayın.

Puan Tablosunda İki Takım

Batman Petrolspor Ligde 8 puanla 4. sırada yer alıyor. Artvin Hopaspor ise 5 puanla 8. sırada yer alıyor.

Bu haber sporseverleri ve izleyicileri bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere yapılmıştır.

Batman Petrolspor - Artvin Hopaspor Maç yayınına gitmek için bağlantıyı tıklayın. Canlı İzleme butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

İZLE