Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ile Sivasspor Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Beşiktaş – Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig 8.hafta karşılaşması bu akşam Beşiktaş – Sivasspor maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Beşiktaş – Sivasspor maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki beIN SPORTS 1 linki kullanmanız yeterli. İşte Beşiktaş – Sivasspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

BEŞİKTAŞ – SİVASSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ – SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

30 Eylül Perşembe günü Saat 19:00’da başlayan müsabaka beIN SPORTS 1 platformundan canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

BEŞİKTAŞ – SİVASSPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Beşiktaş – Sivasspor Süper Lig'in 8.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

BEŞİKTAŞ – SİVASSPOR: SON DURUM

Sakatlıklardan ötürü hem ligde hemde Avrupa'da puanlar kaybeden Beşiktaş, bu hafta Sivasspor ile karşılaşıyor. Ajax mağlubiyetiyle morali iyice düşen ve birçok oyuncularının sakat olmasından dolayı kadro derinliğini yitiren Siyah beyazlı ekipte moraller bozuk.

Sergen Yalçın'ın bu hafta Sivas deplasmanında sahaya nasıl bir kadroyla çıkacağı merak konusu oldu. Ligde son 6 haftadır hiç mağlubiyeti bulunamayan Beşiktaş, 7.Hafta maçında Altay'a kaybederek ilk mağlubiyetle tanışmış oldu.

7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyeti bulunan kara kartal, bu hafta Sivasspor karşısında galibiyetle ayrılıp zirveden uzaklaşmak istemiyor.

Sivasspor'da moraller yerinde. Lig'de son 2 haftadır galibiyetle ayrılan Sivasspor üs sıralara tırmanmaya devam ediyor. Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, sezona kötü başlasa da son haftalarda gösterdiği iyi performansla yükselişe geçti. Yiğidolar, deplasmanda Yeni Malatya galibiyetiyle dönüp sonraki hafta kendi evinde Fatih Karagümrük'ü farklı bir skorla mağlup ederek büyük bir moral depoladı.

BEŞİKTAŞ – SİVASSPOR MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, N’Sakala, Souza, Kenan, Salih, Alex, Rıdvan, Batshuayi

Sivasspor: Muammer, Ahmet, Goutas, Caner, Uğur, Felix, Hakan, Fajr, Gradel, Kayode, Henrique

BEŞİKTAŞ – SİVASSPOR MAÇI CANLI İZLE