TFF 2. Lig 5.Hafta maçında Amedspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankara Demirspor’u mağlup eden Amed ekibi bu hafta Eskişehirspor’u misafir ediyor. Saat 16:00’da başlayacak olan bu önemli karşılaşma Spor72 kanalından canlı yayınlanacak. Bu önemli maçın bütün detayları ve canlı skor takibini haber sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 5.Hafta karşılaşmasında Amedspor ile Eskişehirspor Yeni Diyarbakır Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Müsabaka Türkiye Saatiyle 16:00’da başlayacak olan bu önemli karşılaşma Spor72.com ve Facebook kanalından canlı yayınlanması planlanıyor.

AMEDSPOR - ESKİŞEHİRSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Amedspor ve Eskişehirspor taraftarı bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla aramaya başladı. İşte, İşte Amedspor ile Eskişehirspor maçının canlı yayın izleme linki…

AMEDSPOR – ESKİŞEHİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

2 Ekim 2021 tarihinde Cumartesi günü Saat 16:00’de oynanacak maç, Yeni Diyarbakır Stadyumunda oynanacak. Mücadele Spor72 kanalından canlı yayınlanacak.

Yayın Linki :https://www.facebook.com/spor72com/

AMEDSPOR - ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

Amedspor ile Eskişehirspor maçını hakem Veli Karakaya yönetecek. Yardımcı hakemler Oğuz Akyüz, Muhammet Ali Doğan, 4.hakem Hüseyin Gökberk Arslan görev alacak

AMEDSPOR – ESKİŞEHİRSPOR: SON DURUM

Amedspor Ligde 9 puanla 2. Sırada yer alıyor. Amed oynamış olduğu 4 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet almış durumda.  Eskişehirspor ise 1 puanla 18. Sırada yer alıyor. Eskişehir oynamış olduğu 4 maçtan 1 galibiyet, 1 beraberlik 2 yenilgi almış bulunuyor.

AMEDSPOR – ESKİŞEHİRSPOR 11’LER
Her iki takımın 11’leri açıklandığı takdirde sayfamızda yer alacaktır.

AMEDSPOR – ESKİŞEHİRSPOR ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA