UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Hafta maçında Ajax ile Beşiktaş Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Ajax Beşiktaş maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. EXXEN ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Ajax Beşiktaş mücadelesi başladı. Ajax ile Beşiktaş Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Ajax Beşiktaş maçını şifresiz canlı veren EXXEN kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Ajax Beşiktaş maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Ajax Beşiktaş EXXEN link! UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Haftasında Ajax ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının tek adresi yalnızca EXXEN’dir ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

AJAX – BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ajax Beşiktaş maçı seyircili oynanacak; ve EXXEN ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘EXXEN maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

AJAX – BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 19.45’te başlayacak Ajax Beşiktaş karşılaşması EXXEN ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı deneyimli Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.

AJAX – BEŞİKTAŞ MAÇI SON DURUM:

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.hafta maçlarıyla devam ediyor. Beşiktaş, şampiyonlar ligi 2.hafta maçında Ajax’a konuk oluyor. Organizasyonun ilk maçında Borussia Dortmund ile kendi evinde karşılaşan Beşiktaş, o maçta müthiç bir performans göstermişti. Oyun kontörlünü tamamen elinde tutup çokça pozisyonlara giren Beşiktaş, Almanya’nın dev takımı B.Dortmund’a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Birçok oyuncusunun sakat ve cezalı olmasından ötürü Sergen Yalçın’ı kara kara düşündürdü. Elindeki en iyi oyuncularla sahaya 11 süreceği ön görülen maçta elindeki futbolcularla elinden geleni en iyi kadrosunu sahaya sürüleceği gelen bilgiler arasında.

Kendi ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan Amsterdam ekibi, bu maçlarda toplam 35 gol atıp, yalnızca 2 gol yedi. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta deplasmanda Sporting Lizbon'u 5-1 yenen Ajax, ligde de farklı galibiyetler alıyor. Lizbon maçından 3 gün sonra Eredivisie'de Cambuur'u 9-0 gibi çok değişik bir skorla geçen Hollanda ekibi, peşinden Fortuna Sittard'a 5 gol attı. Kırmızı beyazlılar son lig maçında da Groningen'i 3-0'la geçti. Ajax bu sezon oynadığı 8 maçın 4'ünde 5 gol, birinde de 9 gol attı.

Sakatlığı sebebiyle Süper Lig'deki Altay maçında forma giyemeyen Michy Batshuayi ile bu karşılaşmada sol el ikinci parmağı kırılan Kenan Karaman ise karşılaşmada teknik adam Sergen Yalçın'dan görev bekleyecek. Johan Cruijff Arena’da oynanacak karşılaşmanın önemli detayları haber sayfamızda yer alacak.

AJAX – BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Ajax: Pasveer, Mazouri, Timber, Martinez, Tagliafico, Alvarez, Gravenberch, Berghuis, Tadic, Haller, Neres

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, N'Sakala, Rıdvan, Josef, Gökhan, Oğuzhan, Salih, Kenan, Batshuayi

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ