Süper Lig 5. Hafta maçında Antalyaspor ile Beşiktaş Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Antalyaspor Beşiktaş maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Antalyaspor Beşiktaş mücadelesi başladı. Antalyaspor ile Beşiktaş Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Antalyaspor Beşiktaş maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Antalyaspor Beşiktaş maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Antalyaspor Beşiktaş beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Antalyaspor Beşiktaş maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 19.00’da başlayacak Antalyaspor Beşiktaş karşılaşması Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Ali Şansalan yönetecek.

ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI SON DURUM:

Süper Lig 5.Hafta maçlarıyla hız kesmeden devam ediyor. Lider Beşiktaş bu hafta deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşıyor. Hafta için UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’a karşı oynadığı güzel futbola rağmen 2-1 mağlup olan Beşiktaş Avrupa’da ilk maçta istediğini elde edemedi. Süper Lig’de emin adımlarla yoluna devam eden ve liderlik koltuğunda olan Siyah beyazlı ekip, Antalyaspor’u da yenip zirvedeki yerini korumak istiyor. Zevkli ve çekişmeli bir futbol izlettiren Sergen Yalçın’ın kurmayları, bu hafta da keyifli bir futbol sergilemek istiyor. Antalyaspor ise geride kalan 4 maçta sadece bir galibiyeti bulunuyor. Ersun Yanal’lı Antalyaspor ligde istediği şekilde başlayamadı. Geçen hafta deplasmanda Gaziantep FK’ye karşı 2-0 mağlup olan Antalyaspor bu hafta kendi evi ve seyircisi önünde galip gelip çıkış yakalamak istiyor. Heyecanı ve tansiyonu yüksek bir mücadele futbol severleri bekliyor. Milyonlarca taraftar da yayın bilgilerini merak ederek araştırıyor. Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer almakta.

ANTALYASPOR BJK ARASINDA 51’NCİ RANDEVU

Antalyaspor, cumartesi günü Beşiktaş ile Süper Lig'de 51'inci kez karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmalardan 33'ünü kaybeden, 6'sını kazanan kırmızı beyazlılar, lig tarihinde ilk defa rakibine karşı dört maçlık yenilmezlik serisi yakalamak için sahaya çıkacak.

ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI SAKAT, CEZALI VE EKSİK OYUNCULAR

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Welinton, Georges-Kevin Nkoudou, Domagoj Vida, Alex Teixeira ve Umut Meraş sakatlıkları sebebiyle takımdaki yerini alamayacak.

ERSUN YANAL BEŞİKTAŞ’A KARŞI SON 4 MAÇTA MAĞLUP OLMADI

Antalyaspor'un Beşiktaş ağlarına gönderdiği son iki golü kaydeden Gökdeniz Bayrakdar, geçen sezon Süper Lig'de siyah-beyazlı ekibe sezonun her iki yarısında da gol atan üç futbolcudan biri oldu. Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'a rakip olduğu son 17 Süper Lig maçında 8'er mağlubiyet ve beraberlik elde edip, yalnızca birini kazandı. Ersun Yanal Beşiktaş'a karşı son dört karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlikle sahadan puanla ayrıldı ve toplam 9 gol mutluluğu yaşadı.

ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Naldo, Güray Vural, Poli, Nuri Şahin, Milosevic, Gökdeniz Bayrakdar, Mukairu, Wright

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Montero, Necip, Rıdvan, Josef de Souza, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ