UEFA Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu heyecanı başladı. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı futbol organizasyonunda günün en önemli maçlarından biri Galatasaray ile Lazio arasında oynanıyor. Galatasaray - Lazio maçının canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz.

UEFA Avrupa Ligi 2021-2022 sezonu başladı. E Grubu ilk maçında günün en çok merak edilen maçlarından olan Galatasaray ile Lazio, Türk Telekom Stadyumunda kozlarını paylaşıyor. E Grubu'nda liderlik mücadelesi verecek olan iki Avrupa devi de sahadan galibiyetle ayrılarak avantaj elde etmek istiyor. Galatasaray - Lazio maçının canlı anlatımı spor72.com'da...

Galatasaray - Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda?

16 Eylül Perşembe günü, Türk Telekom Stadyumunda saat 19:45‘te başlayacak Galatasaray - Lazio mücadelesini Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak

GALATASARAY - LAZİO MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi ilk maçında İtalya temsilcisi Lazio takımını konuk ediyor. Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan Sarı kırmızlılar, Avrupa’da da başarılı olmak istiyor. Ligde istikrarlı bir grafik çizen Fatih Terim’in kurmayları, Avrupa arenasında da bu başarıyı sürdürmek istiyor. Fatih Terim Lazio maçında Marcao’yu oynatmayı planlıyor. Galatasaray’da Kerem ile araları düzelen Marcao’ya forma verilmesi bekleniyor. Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak karşılaşma oldukça zevkli ve çekişmeli bir maça sahne olacak.

Türk Telekom Stadı’nın zemini yenilendi

Zemindeki bakım sebebiyle bu sezon stadından ayrı kalan Galatasaray, bugün taraftarıyla buluşuyor. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezonda ilk defa Türk Telekom Stadı'nda taraftarının karşısına çıkacak.

3 Önemli isim kadroda yok

Galatasaray'da Arda, Barış ve Boey, sakatlıkları sebebiyle kadroda yer alamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Feghouli ve Emre Kılınç için de Terim'in son en temel kadar bekleyeceği bildirildi. Assuncao, Oğulcan, Aytaç ve Fatih ise UEFA listesinde yok.

GALATASARAY - LAZİO MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil

Lazio: Reina, Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj, Leiva, Luis Alberto, Milinkovic, Pedro, Felipe Anderson, Immobile (Muriç)

MAÇI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ