Süper Lig 4. Hafta maçında Fenerbahçe ile Sivasspor Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Fenerbahçe Sivasspor maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Fenerbahçe Sivasspor mücadelesi başladı. Fenerbahçe ile Sivasspor Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Fenerbahçe Sivasspor maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Fenerbahçe Sivasspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Fenerbahçe Sivasspor beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

FENERBAHÇE – SİVASSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Fenerbahçe Sivasspor maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

FENERBAHÇE – SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 17.00’de başlayacak Fenerbahçe Sivasspor karşılaşması Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Halis Özkahya yönetecek.

FENERBAHÇE – SİVASSPOR MAÇI SON DURUM:

Süper Lig milli maç arasından sonra kaldığı yerden devam ediyor. Süper Ligin 4. haftasında Fenerbahçe Kadıköy’de Sivasspor’u konuk ediyor. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Fenerbahçe gençleriyle zirveye tırmanmaya devam ediyor. Sezon başında Vitor Pereira anlaşan ve istikrarı yakalayan Sarı lacivertli ekip Avrupa’da emin adımlarla yoluna devam ediyor. Şu ana dek 3 maçta 3 galibiyet alıp 9 puanı bulunan Fenerbahçe, ligin flaş ekiplerinden ve geçen sezon şampiyonlukta büyük bir darbe yiyen Sivasspor’u kendi evi ve seyircisi önünde karşılaşıyor. Oynadığı güzel ve baskıl futbolla her kesimin takdirini kazanan sarı lacivertli ekip galibiyet serisini Sivas karşısında da sürdürmek istiyor. Milli arada kadrosuna 2-3 önemli isimleri katan Fenerbahçe’de kadro derinliğinin çok olması teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürüyor. Sivasspor ise geçen sezonun performansından bir hayli uzak. Yiğidolar şuana dek 3 karşılaşmadan 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe karşısında çıkış yakalamak isteyen Sivasspor evine puan ve puanlarla dönmenin hesabını yapıyor. Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın önemli detayları haber sayfamızda yer alacak.

FENERBAHÇE’DE 3 SAKAT OYUNCU

Fenerbahçe Sivasspor karşılaşmasında 3 oyuncusunun sakatlığı devam ediyor. Sarı lacivertlilerin defans oyuncusu Nazım Sangare, Orta saha oyuncusu Jose Sosa ve Forvet oyuncusu Serdar Dursun’un sakatlıklarından ötürü kadroda yer almayacak.

YENİ TRANSFERLER KADRODA OLACAK

Fenerbahçe'de yeni transferler Mergim Berisha, Diego Rossi, Max Meyer, Burak Kapacak ve Miguel Crespo, teknik adam Vitor Pereira'nın şans vermesi halinde Fenerbahçe formasıyla ilk karşılaşmaya çıkacak.

FENERBAHÇE – SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Luiz Gustavo, Mert Hakan, Novak, Mesut, Rossi, Berisha

Sivasspor: Muammer, Ahmet, Goutas, Camara, Uğur, Azubuike, Hakan, Max Gradel, Jorge Felix, Fajr, Yatabare 

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ