3. Lig 2. Grup 1.haftasında Hacettepe ile Elazığ Belediye karşılaşıyor. Hacettepe, Elazığ Belediye maç saat kaçta ne zaman hangi kanalda. 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 16:00’da Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu’nda oynanacak. Bu maçı şifresiz canlı takip etmek için maçın bedava yayın linkini sizler için derledik. İşte karşılaşmanın tüm detayları. İki takımın yorum ve analizleri son dakika gelişmeleri sakat cezalı oyuncuları maçın tüm istatistikleri Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Hacettepe - Elazığ Belediye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Hacettepe ile Elazığ Belediye Ligin ilk haftasında karşı karşıya geliyor. İşte maçın tüm detayları Alanya Hacettepe - Elazığ Belediye bugün saat 16.00’da Hasan Doğan Stadı’nda karşılaşıyor. Müsabaka Türkiye TV kanallarından canlı verilmiyor. Ancak haber sayfamızda alternatif yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Hacettepe - Elazığ Belediye MAÇINI NASIL İZLERİM

Müsabaka haber sayfamızda alternatif yayın kanalları ile sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Canlı butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

MUHTEMEL 11’LER

Hacettepe, Elazığ Belediye muhtemel 11’i maç saati yaklaştığında haber sayfamızda yer alacaktır