Amedspor 2021-2022 sezonunun ilk haftasında Uşakspor’u konuk ediyor. Bu sezon bir üst lig hedefleyen Amed lige kayıpsız başlamak istiyor. Karşılaşma 5 Eylül 2021 saat 17.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynanacak.

AMEDSPOR KAYIPSIZ BAŞLAMAK İSTİYOR

Sezona bir üst lige çıkma hedefiyle başlayan ve ligin ilk haftasında kayıp yaşamak istemeyen Amedspor yeni yapılan transferler ilk haftada kadroda yer alacak.

Bu sezon yeni bir kadro ve teknik heyetle başlayacak olan Amedspor hedef üst Lig. Takımın başına getirtilen Mesut Toros ile başarı elde etmek isteyen kırmızı yeşilli ekip, sezonun ilk maçında kendi evinde Lige 3 puanla başlamak istiyor.

TARAFTARLAR STADYUMDA YERİNİ ALACAK

TFF’nin aldığı karar doğrultusunda, Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren; COVID-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecek.

Amedspor – Uşakspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 2021-22 sezonunun ilk haftasında, Amedspor Uşakspor’u konuk edecek. 05 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak maç, saat 17.00’da başlayacak.

Saat 17: 00’da başlayan müsabaka Türkiye TV kanallarından canlı verilmemektedir. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.