Manchester City ile Arsenal, İngiltere Premier Lig 3. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 14:30’da başlayan müsabaka S SPORT kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Manchester City ile Arsenal Premier Lig 3. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Martin Atkinson düdük çalacak.

Manchester City – Arsenal müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Manchester City ve Arsenal taraftarı Manchester City ile Arsenal arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Manchester City – Arsenal maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Manchester City – Arsenal Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Manchester City ve Arsenal taraftarları, Manchester City ile Arsenal arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Manchester City ile Arsenal maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Manchester City Arsenal maçı izle, Manchester City Arsenal maçı canlı izle, Manchester City Arsenal canlı izle, Manchester City Arsenal maçı izle, Manchester City Arsenal yayın, Manchester City Arsenal maçını canlı yayın, Manchester City Arsenal maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler İngiltere Premier Lig 3. Hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Manchester City Arsenal maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Manchester City Arsenal canlı yayın bilgileri…

Manchester City ile Arsenal maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Manchester City – Arsenal, İngiltere Premier Lig 3. Hafta maçı, 28-08-2021 Cumartesi günü S Sport, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 14:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 14:30’da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Manchester City Arsenal: Son durum

Premier Lig 3. Hafta maçları tüm hızıyla deva mediyor. Bu haftaki en önemli maç Manchester City ile Arsenal arasında olacak. 2 Maçta 3 puan toplayan M.City ligde 9’ncu sırada yer alıyor. M.City takımında P.Foden sakatlığından dolayı kadroda yer almıyor. Arsenal ise, Premier lige çok kötü başladı. 2 maçta da mağlubiyetle ayrılan Londra ekibi bu maçta mutlak 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. Arsenal’de B.White, E. Nketiah ve T.Partey sakatlıklarından dolayı kadroda yer almayacaklar. Bu dev karşılaşmanın bütün detayları haber sayfamızda yer alacaktır.

Manchester City – Arsenal maçı muhtemel 11’ler…

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; B.Silva, Rodri, Grealish; Mahrez, Jesus, Sterling

Arsenal: Leno; Cedric, Holding, Mari, Tierney; Sambi, Xhaka; Saka, Odegaard, Smith Rowe; Aubameyang