Antalyaspor ile Çaykur Rizespor, Süper Lig 3. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:30’da başlayan müsabaka beIN SPORTS HD 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Antalyaspor ile Çaykur Rizespor Süper Lig 3. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Özgür Yankaya düdük çalacak.

Antalyaspor – Çaykur Rizespor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Antalyaspor ve Çaykur Rizespor taraftarı Antalyaspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Antalyaspor – Çaykur Rizespor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Antalyaspor – Çaykur Rizespor Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Antalyaspor ve Çaykur Rizespor taraftarları, Antalyaspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Antalyaspor ile Çaykur Rizespor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Antalyaspor Çaykur Rizespor maçı izle, Antalyaspor Çaykur Rizespor maçı canlı izle, Antalyaspor Çaykur Rizespor canlı izle, Antalyaspor Çaykur Rizespor maçı izle, Antalyaspor Çaykur Rizespor yayın, Antalyaspor Çaykur Rizespor maçını canlı yayın, Antalyaspor Çaykur Rizespor maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Avrupa Süper Ligi maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Antalyaspor Çaykur Rizespor maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Antalyaspor Çaykur Rizespor canlı yayın bilgileri…

Antalyaspor ile Çaykur Rizespor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Antalyaspor – Çaykur Rizespor, Süper Lig 3. Hafta maçı, 27-08-2021 Cuma günü beIN SPORTS 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 20:30’de başlayan müsabaka beIN SPORS 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Antalyaspor Çaykur Rizespor: Son durum

Süper Lig 3. Hafta maçlarıyla devam ediyor. Antalyaspor Süper Lig’in 1. Haftasında Göztepe ile 1-1 berabere ve 2. Haftasında ise Fenerabahçe’ye 2-0 mağlup olmuştu. Lig’e iyi bir giriş yapamayan Ersun Yanal’lı Antalyaspor bu hafta ise kendi evinde ağırlayacağı Çaykur Rizespor’u mağlup edip 3 puanı hanesine yapmanın hesaplarını yapıyor. Çaykur Rizespor ise, Ligin ilk maçında Beşiktaş’a 3-0 mağlubiyetle başlayıp sonraki hafta da ise kendi evinde Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere ayrılmıştı. Her iki takımında ligde sadece 1 puanı var. Bu zorlu ve önemli mücadelenin bütün detaylarını haber sayfamızda bulablirsiniz.

Antalyaspor – Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11’ler…

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Güray, Poli, Nuri, Ghacha, Fredy, Mukiaru, Wright

Çaykur Rizespor: Gökhan, Baiano, Holmen, Cemali Sertel, Gökhan Gönül, Yasin, Djokovic, Dabo, Ronaldo Mendes, Alper Potuk, Sabo