Roma ile Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play Off rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka ATV kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Roma ile Trabzonspor UEFA Konferans Ligi Play Off rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Srdan Javanovic düdük çalacak. İlk maç Roma'nın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Roma – Trabzonspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Roma ve Trabzonspor taraftarı Roma ile Trabzonspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Roma – Trabzonspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Roma – Trabzonspor Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Roma ve Trabzonspor taraftarları, Roma ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Roma ile Trabzonspor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Roma Trabzonspor maçı izle, Roma Trabzonspor maçı canlı izle, Roma Trabzonspor canlı izle, Roma Trabzonspor maçı izle, Roma Trabzonspor yayın, Roma Trabzonspor maçını canlı yayın, Roma Trabzonspor maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler UEFA Konferans Ligi Play Off rövanş maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Roma Trabzonspor maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Roma Trabzonspor canlı yayın bilgileri…

Roma ile Trabzonspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Roma – Trabzonspor, Konferans Ligi Play Off rövanş maçı, 26-08-2021 Perşembe günü ATV, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 20:00’de başlayan müsabaka ATV kanalından canlı olarak izlenebilir.

Roma Trabzonspor: Son durum

UEFA Konferans Ligi Play Off ilk maçta Trabzonspor kendi evinde Roma takımını konuk etti.

Kendi evinde müthiş bir oyun sergileyen Bordo mavili ekip, Roma’ya 2-1 mağlup oldu ve turu zora soktu.

Trabzonspor, Avrupa Ligi Play Off 2-1 mağlubiyetin rövanşında Roma ile karşılaşıyor.

Turu geçmesi için 2 farklu üstünlükle mutlak galip gelmenin hesaplarını yapan temsilcimiz Trabzonspor, Stadio Olimpico stadında turu geçmenin hesaplarını yapıyor. Bu önemli maçın bütün detayları haber sayfamızda olacaktır.

Roma – Trabzonspor maçı muhtemel 11’ler…

Roma: Patricio, Karsdorp, Ibanez, Mancini, Susperreguy, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Zaniolo, Abraham

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, Trondsen, Siopis, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Cornelius