Brondby ile Salzburg, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Elemeleri rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka EXXEN kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Brondby ile Salzburg UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Elemeleri rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak.

Brondby – Salzburg müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Brondby ve Salzburg taraftarı Brondby ile Salzburgl arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Brondby – Salzburg maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Brondby – Salzburg Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Brondby ve Salzburg taraftarları, Brondby ile Salzburg arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Brondby ile Salzburg maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Brondby Salzburg maçı izle, Brondby Salzburg maçı canlı izle, Brondby Salzburg canlı izle, Brondby Salzburg maçı izle, Brondby Salzburg yayın, Brondby Salzburg maçını canlı yayın, Brondby Salzburg maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Avrupa Şampiyonlar Ligi Play Off rövanş maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Brondby Salzburg maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Brondby Salzburg canlı yayın bilgileri…

Brondby ile Salzburg maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Brondby – Salzburg, Şampiyonlar Ligi Play Off rövanş maçı, 25-08-2021 Çarşamba günü EXXEN, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 22:00’de başlayan müsabaka EXXEN kanalından canlı olarak izlenebilir.

Brondby Salzburg: Son durum

Avrupa Şampiyonlar Ligi Play Off ilk maçında Salzburg kendi sahasında Brondby 2-1 mağlup edip avantaj elde etti. Salzburg bu moralle deplasmanda rakibini yenip tur atmayı planlıyor. Brondby ise deplasmanda Salzburg'a 2-1 mağlup olsada kendi evinde iki farklı üstünlükle galip gelip tur atlamanın hesaplarını yapıyor. Bu zorlu mücadelenin bütün ayrıntıları haber sayfamızda bulabileceksiniz.

Brondby – Salzburg maçı muhtemel 11'ler...

Brondby: Mads Hermansen, Andreas Maxsö, Kevin Tshiembe, Anton Hendriksen, Kevin Mensah, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Smon Hedlund, Andrija Pavlovic, Mikael Uhre, Andreas Bruus

Salzburg: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Oumar Soley, Maximilian Wöber, Brendan Aaronson, Nicolas Seiwald, Mohamed Camara, Luka Susic, Rasmus Nissen, Karim Adeyemi, Benjamin Sesko