Süper Lig’in 2. Haftasında Gaziantep FK - Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Gaziantep FK - Beşiktaş maçı 21 Ağustos Cumartesi saat 21.45’te başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1’den yayınlanacak.

Süper Lig’de 2. Hafta heyecanı devam ediyor. Son şampiyon Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşıyor.

GAZİANTEP FK BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI, TIKLA

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz…

GAZİANTEP FK – BEŞİKTAŞ: SON DURUM

Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş ligin ilk haftasında kendi evinde Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup ederek 3 puanla başlayıp büyük bir moral depoladı. Siyah beyazlılar, bu motivasyonla ikinci hafta maçında deplasmanda sıfır puana sahip Gaziantep FK deplasmanında karşılaşıyor. Beşiktaş bu maçıda kayıpsız geçip puanını 6’ya yükseltmek için sahaya çıkacak.

Gaziantep FK ise, sezon başı daha önce Fenerbahçe’yi çalıştıran Erol Bulut’u takımın başına getirdi. Yaptığı güzel transferlerle ligi iyi yerde bitirmek isteyen Gaziantep ekibi geçen hafta deplasmanda Karagümrük’e 3-2 mağlup oldu. Ligin ikinci haftasına galibiyetle ayrılmak isteyen Gaziantep FK puan ve puanlar almak istiyor. Bu dev maçın bütün önemli anlarını ve detayını haber sayfamızda canlı skor takibinde bulabileceksiniz.

GAZİANTEP FK – BEŞİKTAŞ MAÇIN HAKEMİ KİM?

Gaziantep FK ile Beşiktaş maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’üm yardımcılıklarını, O. Gökhan Bilir ve M. Tuğberk Curbay Yapacak. VAR hakemi ise, Yaşar Kemal Uğurlu oldu.

GAZİANTEP FK BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

GAZİANTEP FK: GÜNAY, OLKOWSKI, ERTUĞRUL, DJILOBODJI, ULAŞ, MENDYL, RECEP, JEFFERSON, FURKAN, KENAN, DICKO

BEŞİKTAŞ: ERSIN, ROSIER, WELINTON, VIDA, N'SAKALA, JOSEF, GHEZZAL, ATIBA, SALIH, N'KOUDOU, KENAN

MAÇ NE ZAMAN?

21 Ağustos 2021 Cumartesi günü başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Süper Lig 2. Hafta maçı beIN SPORTS HD 1’den canlı yayınlanmaktadır. İzlemek için belirtilen yeri tıklamanız yeterlidir…

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ