Süper Lig’in 2. Haftasında Alanyaspor - Altay karşı karşıya geliyor. Alanyaspor - Altay maçı 21 Ağustos Cumartesi saat 21.45’te başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1’den yayınlanacak.

ALANYASPOR ALTAY MAÇI CANLI, TIKLA

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz…

ALANYASPOR – ALTAY: SON DURUM

Geçen hafta deplasmanda Başakşehir’i 1-0 mağlup edip lige 3 puanla başlayan Alanyaspor, ligin ikinci haftasında yine 3 puanlı Altay ile kendi evinde karşılaşıyor. Altay ise geçen hafta kendi evi ve seyircisi önünde Kayserispor’u 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Her iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak. Bu zorlu ve önemli maçın bütün detayları maç saatinde haber sayfamızda olacak.

ALANYASPOR – ALTAY MAÇIN HAKEMİ KİM?

Alanyaspor ile Altay maçı Başakşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi deneyimli hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Bahtiyar Birinci yapacak. VAR hakemi ise, Mert Güzenge oldu.

ALANYASPOR ALTAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

Alanyaspor: Serkan, Fatih, Milunovic, Mevlja, Borja, Candeias, Efkan, Umut, Efecan, Davidson, Diedhiou

Altay: Lis, Cebrail, Murat, İbrahim, Naderi, Thiam, Rodriguez, Pinares, Poko, Kappel, Bamba

MAÇ NE ZAMAN?

21 Ağustos 2021 Cumartesi günü başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Süper Lig 2. Hafta maçı beIN SPORTS HD 2’den canlı yayınlanmaktadır. İzlemek için belirtilen yeri tıklamanız yeterlidir…

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ