Yeni sezon çalışmalarını sürdüren iki Süper Lig takım Başakşehir ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Başakşehir - Yeni Malatya Son Durum

Süper Lig 2021-2022 yeni sezon çalışmalarını sürdüren Başakşehirspor son hızla hem antrenman ve hazırlık maçlarını sürdürüyor. Başakşehir yapmış olduğu hazırlık maçlarında oldukça iyi görüntüler verdi. Yeni Malatyaspor ise transfer çalışmalarını sürdüyor. Yeni sezon çalışmalarını son sürat devam ediyor.

Başakşehir ile Yeni Malatya hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. İşte maçın tüm detayları bugün saat 19.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda kozlarını paylaşacak. İşte Başakşehir - Yeni Malatya maçının canlı yayın linki Karşılaşmayı canlı takip etmek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır. Maçın 90 dakika skorunu haberimizde takip edebilirsiniz ayrıca maçtan detaylar ve canlı skoru haberimizden izleyebilirsiniz.    

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

BAŞAKŞEHİR – YENİ MALATYASPOR MAÇINI NASIL İZLERİM

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Başakşehir ?  Yeni Malatyaspor maçı herhangi bir Türkiye kanalında yayınlanmayacak. Ancak ayrıntıları canlı yayını haber sayfamızda takip edebilirsiniz. İzlemek için linki tıklayınız… Canlı butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır canlı HD izleyebilirsiniz…

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.