Hazırlık maçlarında oynadığı futbolla taraftarları tarafından tam not alan Fenerbahçe, Ankara'da Gençlerbirliği ile hazırlık maçı oynadıktan sonra rotayı İstanbul'a çevirdi. Şu ana dek hazırlık maçlarında istediği sonuçları alan sarı lacivertliler, bugün de Hollanda'nın PEC Zwolle takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 19:00’de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Maçı canlı izlemek için tıklayınız. Maçla ilgili tüm detaylar haberimizde.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…

Fenerbahçe ile PEC Zwolle hazırlık müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Sporseverler Fenerbahçe - PEC Zwolle arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Fenerbahçe – PEC Zwolle maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

FENERBAHÇE PEC ZWOLLE MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Fenerbahçe ile PEC Zwolle maçı 28 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maç aynı zamanda TRT Spor'dan naklen canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE : SON DURUM

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Düzce Topuk Yaylası ve İstanbul Can Bartu Tesisleri'nde hazırlık maçlarını tamamlayan Fenerbahçe, son olarak Ankara'da Gençlerbirliği ile hazırlık maçında karşılaştı ve mücadeleden 4-0'lık bir skorla ayrıldı. Oldukça hırslı ve neşeli gözlenen takım bu sefer İstanbul'da Hollanda temsilcisi PEC Zwolle ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Bu keyifli mücadelenin bütün detaylarını haberimizde ulaşabilirsiniz.

FB - PEC ZWOLLE YOUTUBE CANLI İZLE

FB ile PEC Zwolle maçı 28 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde youtube kanalında verilecektir.

FENERBAHÇE PEC ZWOLLE MUHTEMEL 11'LERİ!

MAÇ CANLI İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…