Bölgesel Amatör Lig Play Off Final Maçı 3. Lige yükselme Play Off final karşılaşması Hendek ile Çilimli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig final maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 11 Temmuz 2021 Pazar saat 17.30’da Yalova Atatürk Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Hendekspor, Çilimli Belediyespor Son Durum

1.Tur karşılaşmasında Hendekspor, Bulvarspor’u oynamadan mağlup etmişti. Çilimli Belediyespor ise Penaltılarda Kullar 1975 Spor’u 6-5 mağlup etmişti.

2. Tur karşılaşmasında Hendekspor, Bağcılar Belediyespor’u uzatmalarda 2-1 mağlup etmişti. Çilimli Belediyespor ise Görükle İpekspor’u 2-1 mağlup ederek finale çıktılar.

Bölgesel Amatör Lig Final Maçı Hendekspor – Çilimli Belediyespor

Hendekspor – Çilimli Belediyespor Müsabakasının Hakemi Kim

Karşılaşmanın Orta hakemi Hasan Avcı, Yardımcı hakemler Fatih Söyler ve Muratcan Ilgaz, dördüncü hakem ise Emre Bulut görev alacak.

Hendekspor – Çilimli Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

BÖLGESEL AMATÖR LİG FİNAL MAÇI İZLE HENDEKSPOR – ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR MAÇI CANLI İZLE

HENDEKSPOR  – ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR MAÇINI NASIL İZLERİM

Bölgesel Amatör Lig 3.Lige Yükselme Play Off Final karşılaşması 11 Temmuz 2021 Saat 17.30’da Hendekspor ile Çilimli Belediyespor karşılaşmasını haberimizde canlı HD izleyebilirsiniz…

Hendekspor – Çilimli Belediyespor karşılaşması 3. Lige yükselme final maçı, bugün 11.07.2021 Pazar saat 17.30'da oynanacak. Mücadeleyi burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır