Euro 2020 son 16 turu karşılaşması İtalya - Avusturya kozlarını paylaşacak. İtalya, Avusturya maçı Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) son 16 turunda 26 Haziran bu akşam saat 22.00’da İngiltere Wembley Stadı’nda oynanacak. İtalya - Avusturya Maçı CANLI YAYIN LİNK! Karşılaşmayı canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

SON 16 TURU İTALYA - AVUSTURYA

11 ülkede oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turu heyecanı başlıyor, Eleme turu maçlarının normal süresinin berabere bitmesi halinde 30 dakikalık uzatma bölümüne, orada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek. EURO 2020'nin şampiyonu, 11 Temmuz'da İngiltere Wembley Stadı'nda belli olacak.

İtalya, Avusturya Son Durum

İtalya, Avusturya’ya karşı oynadığı 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. İtalya son 30 maçı kaybetmeyerek tarihinin en uzun serisini kazanmak için sahaya çıkacak.

Avusturya ise tarihinde ilk defa eleme turlarına kalmayı başaran ve sürprize imza atarak adını çeyrek finale yazdırmayı amaçlıyor.

İTALYA AVUSTURYA MAÇI CANLI İZLE

İtalya - Avusturya karşılaşması Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turu, bu akşam 26 Haziran 2021 Cumartesi saat 22.00’da oynanacak. Mücadeleyi trt 1 ekranlarından canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak maçı canlı izleyebilirsiniz.

EURO 2020 İtalya Avusturya maçı canlı yayın linki

İtalya - Avusturya karşılaşması İngiltere’nin wembley Stadı’nda oynanacak karşılaşma 26 Haziran Bu akşam saat 22.00’de başlayacak mücadeleyi bu linkten canlı izleyebilirsiniz.

İtalya - Avusturya Maçının Hakemi Kim?

Karşılaşmanın hakemi İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.