Antalyaspor Konyaspor reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Antalyaspor Konyaspor izle, Antalyaspor Konyaspor maçı izle, Antalyaspor Konyaspor link izle, FTA İHK beIN Sports link, Digitürk Antalyaspor Konyaspor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 42. haftasında oynanacak olan Antalyaspor Konyaspor maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Antalyaspor Konyaspor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(15.05.2021) Antalyaspor Konyaspor beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 42. haftasında Antalyaspor ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

ANTALYASPOR KONYASPOR MAÇI CANLI, TIKLA

Antalyaspor – Konyaspor maçı 15 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de başlayacak. beIN Sports Konferans yayın ve beIN Connect'ten naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, ANTALYASPOR KONYASPOR MAÇINI CANLI DİNLE

ANTALYASPOR KONYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 42. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Antalya Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Esat Sancaktar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan oldu. Antalyaspor- Konyaspor canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

SÜPER LİG CANLI PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ANTALYASPOR – KONYASPOR: SON DURUM

Antalyaspor, Süper Lig'in 42. haftasında Konyaspor'u konuk edecek. 6 maçtır kazanamayan ve haftaya 43 puanla 16. sırada giren Akdeniz temsilcisi, sezona kötü gidişata son vererek nokta koymak istiyor. 3 maçtır kaybetmeyen ve 49 puanla 11. basamakta bulunan Konyaspor ise serisini 4 maça çıkarmayı amaçlıyor. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçı 0-0'lık eşitlikle sona ermişti.

ANTALYASPOR KONYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Nuri, Hakan, Ribeiro, Amilton, Gökdeniz, Podolski

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Jevtovic, Milosevic, Shengelia, Sekidika, Cikalleshi