TFF 3.Lig 4.Grup 21’nci hafta maçında deplasmanda Alanya Kestelspor’a konuk olan Siirt İl Özel İdaresi her iki devrede yediği golle sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı.

Karşılaşmaya her iki takım dengeli başladı. Güzel hava ve zeminde oynanan karşılaşmada 22.ve 24.dakikada maçın hakemi tarafından çift sarı kartla oyundan ihraç edilen Burak Sarı, takımını 10 kişi bıraktı. Saha bir anda karıştı. Yaşanan kargaşada itirazlarını sürdüren kaleci Ahmet Taş ve Turgut Delen’de sarı kart gördü Hakeme verilen kartın yanlış olduğu yönünde itirazlar eden konuk takım Siirt kenar yönetimi karara oldukça sinirlendi. Eksik şekilde oyuna devam eden takım, rakibe açıklar vermeye, orta saha hakimiyetini rakibe verdi. 36.dakikada Özkan Toprak ile golü bulan ev sahibi Alanya Kestelspor, 1-0 öne geçti. Devre bu golle sonuçlandı.

İkinci devre eksik olmasına rağmen beraberlik için çabalayan konuk takım Siirt İÖİ, ileride çoğalmakta ve basit hatalar nedeniyle golü bulamadı. İlerleyen dakikalarda yorgunluk ve eksik oynayan takım maçtan iyice düştü. Ev sahibi takım Alanya Kestelspor kontrolü eline aldı. Uzatma dakikalarında Ümit Koz ile farkı 2’ye çıkardı Durum 2-0 oldu. 90+3’de yaptığı hareket sonrası direk oyundan ihraç edilen Turgut Delen takımını 9 kişi bıraktı. Karşılaşma ev sahibi takım Alanya Kestelspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Siirt İl Özel İdaresi Spor, ligde 22 puanla 13.sırada yer alıyor. Tehlike hattına iyice yakınlaştı. 22.Hafta karşılaşmasında evinde 21 Şubat Pazar günü saat 12.00’da güçlü Düzcespor’u konuk edecek.