8 Şubat Gaziantep’e “Gazilik” Ünvanı verilişinin 100. yılı münasebetiyle Gaziantep Şahinbey Belediyesi ve TBBDF Gaziantep il temsilciliğinin iş birliğiyle düzenlemiş olduğu “Şahinbey Dart Turnuvası”na Batman’dan da 8 sporcu katıldı. Düzenlenen turnuvaya yıldız kızlar kategorisinde 7 sporcu, yıldız erkekler kategorisinde 18 sporcu, genç kızlar kategorisinde 11 sporcu ve genç erkekler kategorisinde 39 sporcu olmak üzere toplamda 66 sporcunu katıldı.

Turnuvaya 1955 Batman Belediye Spor Kulübü adına gençler kategorisinden katılan Mevlan Aktağ birinci, Baran Gökalp ise ikinci oldu. Alınan derecelerden memnuniyet duyduklarını belirten TBBDF Batman il temsilcisi Ömer Durmaz, turnuvaya katılan sporculara desteklerinden dolayı Batman Belediyesi Başkan Vekili Hulusi Şahin’e, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e ve Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürü Burak Eren’e teşekkür ederek, Batman’da dartın çıtasının her geçen gün yükseldiğini bunun da kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.

Derece yapan sporculara ödüllerini Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erkan Çolak, TBBDF yetkilisi Mustafa Özcan ve Yeşil Vadi Spor Merkezi sorumlusu Nurullah Karyağdı verdi. Turnuvaya ev sahipliği yapan TBBDF Gaziantep il temsilcisi Cafer Gül,  Batman’dan gelen sporcuları misafir ettiklerinden ve turnuvaya katılımın yüksek olmasından dolayı çok mutlu olduklarını bu mutluluk nedeniyle önümüzdeki günlerde de böyle organizasyonları tertip etmeye devam edeceklerini belirtti.

Spor servisi