3. Lig 1. Grup 11. haftasında Diyarbekirspor, Antalya Kemerspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek Ligde lider olarak kükremeye devam ediyor

.

Lig'in 11. haftasında Antalya Kemerspor ile Diyarbekirspor, kemer ilçe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Diyarbekirspor, rakibini 26, dakikada İbrahim Has, 50, dakikada Can Sayar ve 90+5. dakikada Faruk Ermeç 'ın attığı gollerle 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı

Diyarbekirspor bu sonuçla puanını 28'e çıkararak liderliğini sürdürdü.


3 Lig'in 12. haftasında Diyarbekirspor, 2.12.2020 Çarşamba günü saat 13.00'da Ofspor'u konuk edecek.

Her Maça Final Havasında Çıkıyoruz.

Diyarbekirspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi AVŞAR, yaptığı açıklamada “Bizim için kritik olan Antalya deplasmanından 3 puanla dönmenin sevincini yaşıyoruz.

Kemerspor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyduk. İlk yarının sonunda talihsiz bir gol yememize rağmen ikinci yarıda goller bularak kazanmasını bildik.

Yöneticisi, taraftarı, futbolcusu, teknik heyeti ile bir bütün olarak başarıya kenetlenmiş durumdayız. Başarının sırrı bu kollektif havadır. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. Her maca final havasında çıkıyoruz.
İlk yarının tamamlanmasına 4 maç kaldı.
Hedefimiz bu 4 maçı da kazanıp kulüp tarihinde ilk kez sezonun ilk yarısını lider tamamlamak ve devamında da sezon sonunda şehrimizin özlediği şampiyonluğu kazandırmaktır.  Antalya kemer spor galibiyetini tüm Diyarbakır camiasına ve tüm Taraftarlarımıza armağan ediyoruz. O sene bu sene inşallah’’ şeklinde konuştu.